El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Sempre hem viscut al castell

Autor/s: 
Editorial: 
L'Altra editorial
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
En castellà: Minúscula editorial (2012)
Valoració dels usuaris: 
7.5/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La Merricat porta una vida solitària en una gran casa apartada del poble. Allà passa les hores reclosa amb la seva bella germana gran i el seu ancià oncle Julián. A la llar dels Blackwood els dies discorrien tranquils si no fos perquè els altres membres de la família van morir enverinats allà mateix, al menjador, sis anys enrere.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Sempre hem viscut al castell"

 

Aquesta novel·la et manté enjòlit, plena de càrrega psicològica, de pors i inquietuds, et fa deambular per la foscor, amb incertesa, per pensaments foscos i sinistres, amb uns personatges amb patologies psiquiàtriques, malèvols, amb obsessions, aïllats en el seu món i que no ho tenen gens fàcil, que t’impliquen emocionalment amb la subtil narració i intriga subjacent. Molt recomanable.

 

Aquesta novel·la està traduïda al català per Martí Sales i publicada per L’altra editorial el 2016 amb el títol Sempre hem viscut al castell  (isbn 978-84-945085-4-7).

 

 

Diuen que Shirley Jackson és una de les antecessores d'Stephen King, doncs què voleu que us digui, jo trobo que no hi ha color. No m'ha agradat, a pesar dels esforços del traductor. Per mi la història no està prou definida i se li podria treure molt més suc, igual que a les germanes protagonistes.