El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Secrets imperfectes. Sèrie Bergman 1

Editorial: 
Labutxaca
Traductor: 
Jordi Boixadós
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2018
Altres dades: 
Isbn 978-84-17031-06-0. Títol original: Det fördolda (2010)
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Amb només 16 anys, en Roger Eriksson ja sap què són els problemes. Víctima d’abús a l’escola, es va buscar la vida per encaixar a l’institut, però ho va fer de la pitjor manera possible i ha acabat malament: amb més de vint punyalades al cos i sense cor.
Ara, un brillant equip de policies, dirigit per l’expert criminòleg Torkel Torsten i l’eminent psiquiatre criminal Sebastian Bergman —protagonista de la sèrie— segueix la pista a l’assassí d’en Roger. Però tot són culs de sac i secrets pertot arreu. El primer títol de la sèrie del Sebastian Bergman és un magistral joc de nines russes on cada peça n’amaga una altra a l’interior. Un misteri de mal resoldre i una trama addictiva fins a l’insomni.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la t’atrau, et sedueix, et captiva, fins a deixar-t’hi enganxat, amb una narració àgil, ritme viu, farcida de girs sorprenents, els quals emboliquen més la troca, però acabant sempre treien l’aigua clara, amb suspens, acció, intel·lectiva, ... entre els protagonistes tenim a Sebastian Bergman, el qual dona nom a la sèrie de novel·les que s’inicia amb aquesta, que és un escarafallós, canalla, altiu, descarat, invectiu, masclista, faldiller, intrigant... no acabaríem mai, però sempre giraríem sobre el factor repel·lent, provocant-te la dualitat amor-odi i algun somriure després d’alguna de les seves intervencions, tant ell com la resta de personatges principals estan tots molt perfilats, sobretot des de l’òptica psicològica, com a la vida real es trobem o s’han trobat que no hi ha rosa sense espines, que no tot és blanc o negre, sinó com una grisalla, creant-nos empatia.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Secrets imperfectes. Sèrie Bergman 1"

Per ser la meua primera incursió en aquest gènere, no m'ha defraudat gens ni mica. El principi, val a dir, que m'ha costat: massa introducció, massa presentació, massa lentitud. Això només ha estat, més o menys, les dos - centes primeres pàgines; després, tot el contrari. T'involucres en la investigació i cada cop vols saber-ne més. El llibre enganxa, enganxa molt. Tant que ha estat acabar el primer i començar ràpidament el segon. 

Si t'agraden les sèries com Csi, Mentes criminales... no el comencis perquè no podràs parar. ;)