El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Quinze dies de tardor

Autor/s: 
Editorial: 
Tria Llibres
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Altres dades: 
ISBN: 978-84-92912-36-0
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Tothom sabia qui era. Ningú se sorprengué que l'haguessin mort. El cos del proxeneta Vasile Popescu fou trobat davant mateix de la casa on residia, en una urbanització d'Arenys. Li havien disparat quinze fletxes. La llum ha començat a canviar. El sotsinspector Marc Vernet, també professor del club de tir, no troba cap sospitós que tingui un mòbil per assassinar amb tanta dedicació. La Clara, per la seva banda, mentre intenta esbrinar on és en Moha, un alumne de la seva classe a qui ja fa massa dies que no veuen per l'institut, intenta superar les inseguretats que li impedeixen mantenir una relació estable amb en Vernet. I és que la mort de Popescu els mostrarà les pors d'algunes coses que són allà, sempre a prop.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Vaig descobrir Montse Pou per casualitat quan, també per casulaitat, havia anat a parar a la pàgina web de Tria Llibres (quan encara no sortia al Ql) i vaig escollir Quinze dies de tardor perquè m'agrada la novel·la policíaca i em feia il·lusió haver descobert un autor nou català. La novel·la té lloc, sobretot, a Arenys de Mar i Montse Pou ens presenta el sotsinpector Marc Vernet com a persona, i no com a policia. Una mica com fa Fred Vargas amb l'Adamsberg, de qui coneixem vida i miracles (i manies!). M'agrada aquesta aproximació humana del cos policial!

Els personatges estan ben creats i són reals i les escenes poden semblar verídiques. Després dels quinze dies vaig tenir ganes de llegir més obres de l'autora.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Quinze dies de tardor" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!