El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Què farem, què direm?

Autor/s: 
Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
8.2/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La majoria de les cases bones del nostre Pirineu shavia enriquit gràcies a lactivitat dels minairons. Amb labandó dels pobles, aquests follets van a parar al Museu Etnològic, acompanyats dels estris del camp. En una visita al museu, la Bet descobreix el canut dels minairons i decideix robar-lo. Però més que dun robatori, es tracta del rescat de milers de presoners.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Un minairó és un ésser fantàstic de mida diminuta present en la mitologia pirenenca, des de Catalunya al País Basc.[1]

A les Valls d'Aguilar, a l'Alt Urgell, han senyalitzat alguns indrets curiosos amb l'anomenada ruta dels manairons. Prop de la planúria de Taüs hi ha una sorprenent i inexplicable tartera enmig d'un bosc.

la Seu d'Urgell dins del marc "el Mòn Màgic de les Muntanyes" durant les festes de Nadal, els Minairons en són els principals protagonistes i són els responsables d'organitzar el Tió de la Freita (o el Caga Tió).

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Què farem, què direm?"

M'agrad mol Pep Coll, el salvatge dels Pirineus, i la senyoreta de Lurdes. Així que segur que aquest el recomanaré a la meva neboda. Gràcies

Maria Jesús

Aquest llibre li van fer llegir al meu fill a l'ESO i com que jo arreplego amb tot també el vaig llegir. És una história molt divertida que recomano tant pels joves com pels adults