El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Pulsacions

Autor/s: 
Editorial: 
Cruïlla
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L'Èlia acaba de sortir d'un coma.Això són bones notícies perquè... Està bé i té un mòbil nou,així que per fi pot parlar amb tothom per HeartBits.I males notícies perquè... No recorda res dels tres dies anteriors a l'accident.Què pot haver passat durant aquest temps?Qui és aquest tal Phoenix que no para d'enviar-li missatges? I per què cada vegada que l'Èlia pensa en el que ha pogut oblidar.... Sent que li falta aire?

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Pulsacions"

recomanar es "Pulsacions"

El llibre que vaig a recomanar es titula Pulsacions escrit per Javier Ruescas i Francesc Miralles perquè és entretingut i divertit. És una novel·la d'intriga i romàntica. Narra la història d'uns adolescents que parlen cada dia de les històries de n'Èlia. Ella és la protagonista.

El que més m'ha agradat d'aquest llibre és la forma d'escriptura i de lectura, adaptada per a gent jove, utilitzant xats.

A més a més m'han cridat l'atenció les frases de Buda , que encapçalen el principi de cada dia , i li donen un sentit filosòfic. També els personatges que hi apareixen són divertits perquè malgrat que han tengut accidents o desgràcies, no es rendeixen i segueixen cap endavant. Tant n'Èlia com els seus amics intentaran resoldre els seus problemes ajudant-se els uns als altres , descobrint nous amics en aquesta aventura.

Per finalitzar, recomanaria aquest llibre a totes les persones de la meva edat. Milloraria la història fent una segona part amb una continuació sobre n'Èlia i Phoenix.

El puntuaria amb un 8 sobre 10.

El llibre que vaig a recomanar es titula Pulsacions, escrit per Javier Ruescas i Francesc Miralles perquè és un llibre ràpid de llegir i diferent. És una novel·la romàntica i de misteri. Narra la història de n'Èlia, una nina que acaba de despertar-se d'un coma i que gràcies a una aplicació anomenada Heartbits coneixerà una persona molt especial.

El llenguatge és sencill i molt colloquial, és a dir, com si tu mateixa estiguesis escrvint a la teva amiga contandli el teu dia. El detall que més me va agradar del llibre va ser que al principi de cada capítol apareixia un buda amb una frase, que en ella amagava el que anava a succeir en aquell capítol. De tots els personatges que hi ha al llibre na Sue va ser la que més me va agradar perquè em vaig sentir identificada. L'història esta molt bé, encara que a relació entre Phoenix i Èlia no és molt real, ja que n'Èlia li conta tota la seva vida sense coneixerlo. Però el que conta són els valors que ens volen transmitir aquests dos grans escritors. L'únic que no me va agradar és el final ja que la meva opinió és que feia falta un epíleg.

Recomanaria aquest llibre a persones de 13 a 19 anys, és a dir, adolescents que els agradi les històries romàntiques. El puntuaria amb un 8 sobre 10.

M' ha semblant un llibre molt interesant te una trama molt bona. M' agrada la idea que han tingut de fer que la protagonista estigues en un coma i s' agues d' enrecordar de tot el que libha passat durant els tres dies abans del accident de cotxe. M' agraden molt les histories dels protagonistes del llibre. En definitiva, es un llibre molt recomenable i bonic per llegir.