El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Puigdemont, el president @ KRLS

Editorial: 
Pórtic
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Carles Puigdemont condueix tot sol de tornada a Girona i la vida li passa pel cap com una pel·lícula.

Artur Mas li acaba d'oferir la presidència de la Generalitat, just quan la campana d'unes noves eleccions estava a punt de tocar i el procés se n'anava en orris.

Qui és i d'on surt el nou president que ningú s'esperava? En aquest llibre escrit per dos periodistes que el coneixen de fa temps, assistirem al recorregut vital de Puigdemont des que un oncle seu li va inoculr el virus de la política.

A través de nombroses anècdotes i vivències significatives, i amb opinions de gent que l'ha tractat directament, ens farem una idea molt exacta del caràcter i de la personalitat de Carles Puigdemont.

També coneixerem el seu entorn, personal i polític, mes immediat, ben diferent del dels seus antecessors en el càrrec.

Després de llegir les vicissituds d'aquest noi de poble que ha arribat a ser el president @ KRLS, pocs dúbtes quedaran que si algú pot conduir Catalunya a les portes de la independència és aquest gironí que mai no s'ha rendit davant les adversitats.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Interessant llibre on descobrim una persona feta a ella mateixa. Com veu al seu oncle fent d'alcalde del seu poble. Els estudis en un internat que li resulten exultants. Els començaments periodístics. Les seves idees culturals que el porten a desenvolupar diversos status dins del Municipi Gironí. Com coneix gent diversa en clau política. La lluita per la llengua catalana. La creació de Catalunya today amb anglès. La seva militància a la J N C de Girona. La creació de l'A C N, que incorpora al Punt Diari. Les sortides a l'estranger, amb companys i companyes de feina. La trobada amb la que seria la seva Dona, en Marcela Topor. Primer a Girona, i després a París. El casament CIvil aquí, i pel ritus de Romania allà. La Vicepresidència de l'A M per la I. La lluita per escalar llocs a dins de Convergència fins a ser escollit alcalde per Girona i Parlamentari a Barcelona, fins que Artur Más, li ofereix la presidència de la Generalitat. Que acceptarà perf portar Catalunya cap a la Independència.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Puigdemont, el president @ KRLS" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!