El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

PELÉ - Autobiografia

Editorial: 
Temas de Hoy
Any d'edició: 
2007
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Fins a la gent que no sap de futbol coneix a Pelé: guanyador de la Copa del Món en 3 ocasions, poosseidor del récord de màxim golejador de Brasil de tots el temps i el millor d'una generació de brasilers reconeguts universalment com al més brillant conjunt de futbolistes que mai hagi jugat. Però ¿com ho va fer aquest home, aparentment un esportiste com molts altres, per a convertir´se en un ídol mundial?

Per primer cop, el millor jugador de futbol del món explica, en primera persona, la història completa de la seva increïble vida i de la seva carrera, explicada amb la seva característique gràcia i modéstia, i cobrint tots els aspectes dels seus dies de jugador i les seves activitats posteriors com a polític, ambaixador  internaciomal de l'esport e icone cultural.

Unes memòries esencials tant pels entusisaste de l'esport com per tots aquells que admiren la verdadera singularitat de l'esperit,

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Memòries Autobiogràfiques de Pelé, fins als moments actuals. Records d'infància, joventut i maduressa. L'han ajudat (apart de la pròpia família: Dona, Pares i Fill), les persones relacionades aquí i que són: Orlando Duarte i Alex Bustos, que han ajustat el téxte a una millor comprensió pel lector.

Hi ha Tota una Gran Relació Cronològica dels seus: 1367 Partits Jugats com a Professional, entre tots els seus Clubs d'orígen, i els de la Selecció Nacional del Brasil, acompanyada dels seus: 1283 Gols. Relatats un a un. I que pels amants de les estadístiques farà les delícies de més d'un.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"PELÉ - Autobiografia" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!