El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Olives picants

Autor/s: 
Editorial: 
Proa
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Valoració dels usuaris: 
8.3/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Tres dones busquen l’amor i la companyia del homes, condicionades per l’edat, l’aparença física, o la maternitat d’un fill malat. Elles pensen que en l’objecte dels seus desitjos hi trobaran la solució a una soledat no volguda.
Anna Montreal ens presenta un univers femení molt quotidià i proper, sense heroïnes romàntiques, però amb un concepte de l’amor carregat de lirisme i fantasia.
Olives picants és una novel·la fresca i lleugera, i alhora mordaç. Les situacions que ens descriu podrien ser dramàtiques, si no fos que l’autora les envolta d’un humor fi i d’una gran capacitat per situar-les en un món més pragmàtic que no pas ideal.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Olives picants"

El argument del llibre és tal com ha dit Josep Maria.

Les tres dones descrites en el novel·la busquen sexe amb les llibertats del temp actual però també surt la visió de l'educació tradicional sobre el sexe. La Maria Encarnación de 65 anys d'edat vol viure moments nous en la seva vida sexual i així posar en equilibri la seva vida, desprès del que el seu difunt marit en la seva vida matrimonial va tenir una aventura externa.

La Rut una dona de 30 anys que es encara verge, i fa tot ho possible per ser com les demes dones d'aquesta edat, tenint una experiència sexual, amb un home casat Josep Maria, on la relació arriva a ser quasi malaltissa i finalment, la Murriel que fa tot ho possible i busca mitjançant el sexe amb Gaspar ( pare del seu fill, en una nit boja) que aquest li pogui donar un ronyó al nen ja que es el únic que és compatible.

Aquesta jove escriptora crec que té un estil àgil, molt observadora i amb una trajectoria literària prometedora.