El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Obre'm la nevera i et diré qui ets

Autor/s: 
Editorial: 
Stonberg
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Jan Garriga és un jove estudiant universitari que està a punt de finalitzar la carrera. Els seus plans de futur passen per acabar un treball relacionat amb les neveres, independitzar-se, aconseguir diners venent drogues adulterades amb Gin-Seng, evitar que la seva tieta deixi l´herència a un penques de Barcelona i, per si tot això no fos prou, aconseguir l´amor de la seva vida. Tot plegat en el marc de la ciutat de Girona i els pisos on viuen, o més aviat sobreviuen, els estudiants universitaris.

Joan Boher, un veritable professional en l´art d´explicar històries, ens dibuixa en la seva divertidíssima novel·la Obre´m la nevera i et diré qui ets, un retrat irònic i nostàlgic de la vida universitària.

 

BOOKTRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=i64AW_MGCuM

ENTREVISTA AMB L´AUTOR:

https://www.youtube.com/watch?v=2kxf1V8WWuM

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Un llibre boníssim! Per reviure l´època universitària i submergir-se a la ciutat de Girona. El protagonista, uan mena de Lazarillo de Tormes modern, està acabant la carrera i es vol independitzar. Durant una setmana anirà de pis en pis fotografiant diverses neveres i protagonitzant històries ben divertides com la del puré assassí, la professora de follètica catalana o la de la tigressa del carrer Mercaders. Una lectura amena, fresca, original i molt divertida.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Obre'm la nevera i et diré qui ets" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!