El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Niké vol dir Victòria

Editorial: 
Alfaguara
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1999
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Niké vol dir Victòria de Pere Danès i Montserrat Morera explica com un grup d'estudiants de Batxillerat fan el seu viatge de final de curs i afegeix un element més: el Bàsquet. Us agrada el Bàsquet? A mí sí i aquest és un element més per convertir el llibre en una lectura interessant.

L'argument del llibre explica el viatge de final de curs d'un grup d'alumnes de Batxillerat acompanyats per dos dels seus professors, cap a Atenes, Grècia. Els dos professors acompanyants, que ´son la Sofia i l'Hector (noms molt grecs com podeu veure) expliquen la importància d'Atenes i la seva cultura. Insisteixen especialment en l'Acròpoli, que després visiten amb el seu grup d'estudiants. És per això que el llibre té una part de cultura important i interessant. Però també té una altra part en la que l'esport és important, ja que mentre el grup és a Atenes té lloc la gran final de la Copa d'Europa de Bàsquet entre el Club Laietà i el Panhel.lenikós.

Un dels membres del grup, en Pau, és amic de l'Orphée, el base grec de l'equip de Bàsquet català, i això farà que una part del grup d'alumnes catalans, la Irene, el Pau, la Mati, el David i l'Hebe, acabin implicats en un segrest i xantatge.

Si voleu saber com acaba el cas del xantatge i el segrest i el partit, us haureu de llegir el llibre :).

Com veieu la novel·la barreja cultura, aventura i esport. Una combinació molt bona,  crec jo.   

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Niké vol dir Victòria " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!