El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Nerve

Autor/s: 
Editorial: 
fanbooks
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
ISBN: 978-84-16297-57-3
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Quan la Vee és escollida per participar en NERVE, un joc anònim de reptes que es transmet virtualment, descobreix que el joc la coneix. La tempten amb premis a partir de la informació que han tret del seu perfi l de SócJo i l’aparellen amb un noi perfecte: l’Ian. Al principi, tot és molt emocionant, els fans de la Vee i l’Ian els animen a acceptar reptes cada cop més arriscats. Però tot canvia de cop i volta quan NERVE els envia a un indret secret amb cinc jugadors més per fer la ronda del Gran Premi. De sobte, es juguen el tot pel tot, inclosa la vida. Fins on arribarà la Vee abans de perdre-ho tot?

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
L'he trobat interessant i original. Molt adient a l'actualitat dels joves d'avui dia (i dels no tan joves, dels que deixant de banda l'edat que tinguin, estan enganxats al mòbil i a l'Internet les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana). Sí, ja ho sé que no s'ha de generalitzar, però no és cert que quan anem en transport públic la majoria de persones estan mirant un aparell o un altre? Textos, missatges, actualitzacions... 
 
Tot i així estic segura que hi haurà molts lectors de Nerve que no es voldran identificar amb la Vee, la protagonista. I és que a ningú no li agrada veure's "feble", addicte de res, espifiant-la una vegada rere l'altra.
 
Si tingués fills adolescents m'interessaria saber què pensen d'aquest llibre. Nerve és una bona obra per comentar en família (o en un grup de lectura) les accions dels personatges, justificar-les, acceptar-les (o no), traslladar-les a la vida del lector... Ens hi assemblem o no?
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Nerve"

Acabo de veure que a l'estiu se'n va estrenar la pel·lícula als EUA. No sé si l'han portada a l'estranger.

Molt lluny d'aquí...