El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Neandertal

Neandertal
Autor/s: 
Editorial: 
Planeta
Traductor: 
Marta Trias
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1997
Altres dades: 
Isbn 978-84-08-01988-6. Títol original: Neanderthal (1996)
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

A les muntanyes del nord de l’Àsia, un guerriller s’esfuma, una estudiant és assassinada i un eminent paleontòleg nord-americà desapareix. Per a l’obscura institució encarregada de la investigació no són més que indicis que alguna cosa ha anat malament en la més extraordinària expedició mai organitzada.

En Matt Mattison i la Susan Arnot, exalumnes del professor desaparegut, examants i ara rivals acadèmics, acceptaran la missió de trobar el seu vell mentor de Harward i el secret que es proposava descobrir: l’existència d’una espècie lligada als orígens de la humanitat, els individus de la qual han existit des de fa més de quaranta mil anys. Dotats de poders inimaginables en un món dominat pels humans, aquests homínids estan a punt de canviar per sempre més el curs de la civilització.

John Darnton, fent un ús expert del suspens i una rigorosa documentació científica, ens presenta una enlluernadora història on arqueòlegs i governs rivals empaiten uns éssers que són una relíquia de la prehistòria. El resultat és Neandertal, la novel·la d’aventures que, de la mà de Darnton, porta el lector a un viatge fantàstic que el fa creure en l’impossible.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la, la qual combina dades fiables amb teories acceptades i que conté una vessant de fantasia, ens il·lumina només una mica, en coneixements i en les teories evolutives i socials, mentre ens té captats amb un remenat de bocinets d’amor, suspens, aventura, coneixements... amb un ritme anodí al principi per anar augmentant, en els dos últims terços, la intriga i l’interès, i encarant-se també, a l’últim terç, una línia més fantàstica. Un passatemps.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Neandertal" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!