El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Mr. Gwyn

Editorial: 
Edicions La Magrana
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Altres dades: 
197 pags.
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Si un escriptor deixa d'escriure per decisió pròpia que pot fer desprès?

Mr Gwyn ès un escriptor quarantí d'èxit fart d'escriure però com ell ens diu:" ../.. va compendre que es trobava en una situació que molts humans coneixien bé, la qual cosa no la feia menys dolorosa: l'únic que els fa sentir vius és precisament allò que els va matant poc a poc ../..

Per superar el síndrome d'abstinència s'inventa una professió on pot escriure però que no se la pot anomenat escriptor. Farà retrats per escrit de la gent. Una fugida endavant que a molts ens agradaría protagonitzar.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Són dues-centes pàgines dividides en capítols molt curts d'un agradable empassar. Baricco tenyeix de sutil ironia la crisi dels quaranta d'un escriptor on es podem veure reflectits molts lectors. Qui no esta fart de la seva feina i l'agradaria dir prou, em dedico a una altra cosa, a allò que m'agrada de veritat, encara que no tinc clar que ès allò que m'agrada. Tenir els mitjans i el temps per anar construint poc a poc el meu futur fins descubrir com vull passar la resta dels meus dies. Qui pogues...

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Mr. Gwyn" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!