El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Mi maravillosa librería

Autor/s: 
Editorial: 
Periférica
Traductor: 
Manolo Laguillo
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
8.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Petra Hartlieb, originària de Viena, treballa com a crítica literària a Hamburg, on viu amb el seu marit i fills. Un dia veuen una llibreria vienesa que està en venta i bromegen sobre comprar-la. Gairebé sense adonar-se'n la idea va agafant forma i acaben fent una oferta per comprar-la. I la compren. Els dos deixen les seves feines d'Hamburg i es muden a Viena per obrir la llibreria. I a partir d'aquí ens explica els alts i baixos d'una llibreria, com és la gent que hi treballa i la que hi compra, com d'estressant és l'època nadalenca però com de bé reben els veïns la reobertura de la llibreria. És un llibre que explica una història real, ja que és la pròpia Petra Hartlieb, la (reconvertida) llibreria que ens explica com han sigut els deu anys que porta des que va obrir la llibreria.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És un llibre entretingut, que et permet veure una mica més des de dins la professió dels llibreters. Però no ho fa de manera romàntica o idealitzada (que potser és la imatge que tenim els lectors de les llibreries), sinó que explica també els pitjors moments, els pitjors comentaris de clients, les pitjors preguntes que els fan els clients. Però també les trobades amb autors, les presentacions, les fires de Frankfurt. És un llibre bastant lleuger però curiós, per veure les llibreries des de l'altra banda.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Mi maravillosa librería"

Des de les primeres pàgines entres en la història fins al punt de formar part d'aquesta xarxa de gent que ajuda al matrimoni en aquest nou projecte. El vas veient com creix i en certa manera, tu també en formes part.

Mentre vas llegint la història et vénen al cap llibreteres de referència per a tu i sents la necessitat d'agrair-los la feina que fan i l'amor que tenen i que transmeten pel que fan.