El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Memecracia. Los virales que nos gobiernan

Editorial: 
Gestión 2000
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Per què seduíen els discursos d'Steve Jobs?, d'on surten els muntatges del Crist de Borja?, per què va triomfar el Gangnam Style?, com es van escollir les icones del 15-M?, com manipula Obama les vostres emocions?

Memecracia és el sistema en què vivim immersos. Un món en què Internet ha multiplicat la informació i els mitjans de comunicació tradicionals han fallat. Un lloc desconcertant en què els arquetips que aconsegueixen captar l'atenció ciutadana i guiar-ne els comportaments no són els millors, ni els més nobles, ni els més útils, ni els més veraços; només són els més contagiosos.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És un llibre molt interessant per entendre l'entorn immediat. Serveix per obrir els ulls o per acabar-los d'obrir per aquella gent que ja ha començat a desperar-se. Realment som nosaltres mateixos com a individus que formen part d'un grup (social) que decidim com ens comportem, què volem, què opinem, com ens vestim... i com viure la nostra vida? No. Sense adonar-nos-en estem influenciats pels altres i actuem i pensem igual que tothom, ja siguin idees de fa 40 anys que resten vigents i actives, o idees ben actuals. Llavors, l'afirmació "jo sóc únic" on queda?

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Memecracia. Los virales que nos gobiernan" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!