El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Marina

Editorial: 
La Butxac
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2009
Valoració dels usuaris: 
4.5/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Un adolescent s'escapa de l'internat per ajudar la seva enamorada, que es veu embolicada en uns misteriosos esdeveniments relacionats amb una estranya provatura científica. Novel·la de terror ambientada als submons de la ciutat de Barcelona, escrita per un dels millors autors contemporanis del gènere.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Marina"

Aquest es impresionnant!Hem va encantar!Quan es mort la Mariona t'emociones.Aadeú companys.Recomeno aquest llibre a tota edat i a tothom!ÉS MOLT MACU, ENSERIU

Aquest llibre el vaig llegir l'any passat i el vaig trobar molt interesant, sobretot el final de la història.

Aquest llibre el vem llegir a classe de castella i vaig trobar que era super interessant, si us agrada llegir us el aconsello.

Óscar Drai és un noi que ens narra la seva vida de quan era petit.és molt macu ús el recomanu.

Ha mi m’està agradant molt marina perquè te un lligam que et fa enganxar i el misteri, que hi ha capítols que es queden en suspens i llavors fa que vulguis continua llegint

Es una història impresionat i mira que no m'agrada llegir però tacaves enganxant. Us el recomano , és jenial.

És una novela, que ens ha agradat perquè trobem molt interesant que barreji amor,intriga,misteri......

el recomano a tothom, és genial, té moments de por i també de tendres!!!

L'amor no existeix per fer-nos feliços, sinó per demostrar-nos com n'és de forta la nostra capacitat de suportar el dolor.

el primer llibre que em vaig llegir del Carlos Ruiz Zafón i em va encantar. quan la vaig començar no parava de llegir. enganxa molt.

El meu llibre preferit

La Raquel va agafar-li la mà amb dolcesa.
-Perdona. Va dir.
En Germàn va intentar retenir-la, però va arribar tard.
Una fracció de segon massa tard.

Me'l pensaba llegir-lo en castellà però vaig acabar fent-ho en català (per error)... i què puc dir? m'ha agradat molt. Intriga, por, terror, amor... està molt bé i el recoma-n'ho.

Wae nappa neoboda jalhaeseo? Teullyeo ttokgatji anhaseo? Meotdaero songarakjireun mallago malhaesseultende~!  L.O./\.E  ♥

M'encanten els llibres de Carlos Ruíz Zafón!
Durant l'estiu passat vaig llegir tots els seus llibres juvenils excepte Marina, que m'agradaria llegir durant aquestes vacances. Tots els llibres són de misteri, i segons quin fa una mica de por i tot. La veritat és que enganxen molt tots i no podia deixar de llegir fins a descobrir el misteri.
Quan vaig descobrir que només té uns pocs llibres juvenils, em vaig decepcionar. Volia llegir més llibres de misteri però la majoria són d'adults, no juvenils. M'agradaria que escribís més llibres per joves.
A més a més, m'agrada molt com escriu i com fa que et quedis amb la intriga del que està passant fins al final del llibre. A més la majoria de personatges són nois i noies joves, de manera que és molt fàcil sentir-se identificat amb ells.a més també està bé que hi afegeixi elements surrealistes pero8d'una manera que fa que semblin reals, ja que estan integrats a la història.
Així doncs recomano moltíssim tots els llibres de Carlos Ruíz Zafon. Espero que si els llegiu us agradin!

MarionaJX, si t’agraden els llibres de Zafón dóna-li una oportunitat a “Marina”! Tothom que conec que l’ha llegit li ha encantat! És una de les úniques lectures obligatòries que agraden moltíssim. yes

Jo no he llegit res de Zafón però potser m’acabaré animant i tot! cheeky

Mx

Jo vaig llegir aquest llibre perquè a l’escola em van obligar però us el recomano perquè si l’hagués descobert abans ja l’hagués llegit. 
 
El recomano perquè és un llibre que té molt de misteri i això fa que t’enganxi a l’hora de llegir-lo. Quan acabes de llegir aquest llibre et fa mirar les coses d’una manera diferent.
 
A cada capítol surten frases que les has de llegir i entendre-les perquè tenen molt de significat, les diu la Marina ja que és una noia que pensa d’una manera diferent a la resta de nois i noies de la seva edat. 
 
M’ha agradat molt aquesta novel·la!