El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Marcel·lí

Autor/s: 
Editorial: 
Blackie Books
Il·lustrador: 
Sempé
Traductor: 
Isabel Obiols
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
7.5/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El Marcel·lí és un nen com qualsevol altre, però pateix una curiosa molèstia: es posa vermell sense cap motiu. I no sap per què. Un bon dia coneix l'Arnau Rasclet, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda sense motiu. I tampoc sap per què. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Però un dia la família de l'Arnau es muda...

​Blackie Books recupera aquesta petita joia que va ser editada per primera vegada per l'editorial Pirene amb el títol Marcel·lí Roqueta (1994). Una preciosa edició que ens recordarà el valor de l'amistat i que tots tenim particularitats que ens fan ser diferents dels altres i, per tant, això ens fa especials.

​Marcel·lí és una lectura recomanada per a totes les edats. Els petits gaudiran d'una lectura acompanyada, i els més grandets estimaran la prosa de Sempé i s'emocionaran amb les seves il·lustracions. Els adults us enamorareu!

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Marcel·lí"

N'havia sentit tan bones crítiques que quan el vaig comprar no vaig voler fullejar-lo. Per això ha estat una sorpresa veure que era un llibre de dibuixos. Dit això el recomano especialment per a nens i per als qui li agradi llegir contes infantils.