El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Magisterium III: La Llave de Bronce

Magisterium III: La Llave de Bronce
Editorial: 
Destino
Il·lustrador: 
Scott Fischer
Traductor: 
Patricia Nunes
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Se supone que los alumnos del Magisterium están en un lugar seguro. Bajo la mirada atenta de los profesores, aprenden a usar la magia para traer orden en un mundo caótico. Pero ahora el caos lucha por desatarse.

Call, Tamara y Aaron deberían preocuparse de cosas como los exámenes sorpresa que tendrán y los retos de magia a los que se tendrán que presentar. Sin embargo, después de una inesperada muerte, deberán ir tras la pista de un siniestro asesino y arriesgar sus propias vidas.

Así los tres amigos descubrirán que la magia solo puede ser buena en las manos adecuadas. En aquellas controladas por el mal, podría hacer un daño inconmensurable... a menos que sea detenida a tiempo.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És una llàstima que el 3r de la saga no l'hàgin traduit al català, potser el canvi de llengua sobta una mica perquè alguns noms són diferents però t'hi acabes acostumant. El llibre m'ha enganxat tant com els dos primers però pel fet de que sigui en castellà i pel fet de que el final és trist i inesperat no m'ha agradat tant com els altres dos.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Magisterium III: La Llave de Bronce"

Ostres, Mapaor, t’entenc perfectament! Em fa molta ràbia quan les sagues no es segueixen traduint! no És cert que t’hi acabes acostumant, però no és un canvi gens agradable i com bé dius les traduccions dels noms poden canviar molt! Per exemple, jo vaig llegir la saga de Harry Potter en castellà, però si a la meitat m’hagués hagut de canviar als llibres en català, no hauria entès la meitat de la trama! 

Mx