El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'última sortida

Autor/s: 
Editorial: 
Labutxaca
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Isbn 978-84-16600-78-6
Valoració dels usuaris: 
6.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

«En Ted McKay està a punt d’engegar-se un tret quan el timbre de casa seva comença a sonar amb insistència».

En Ted és ric i té una família perfecta, una dona i dues filles adorables. Ningú no imagina què l’ha portat a prendre la dràstica decisió de suïcidar-se.

Quan el timbre sona una vegada i una altra, la seva primera reacció és ignorar-ho i prémer el gallet una vegada per totes. Però aleshores descobreix una nota amagada entre les seves coses, una nota amb una cal·ligrafia que reconeix com a pròpia però que no recorda haver escrit:
OBRE LA PORTA
ÉS LA TEVA ÚLTIMA SORTIDA.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la és un thriller psicològic per partida doble, d’una banda trobem el joc que l’autor juga tota l’estona amb nosaltres, i de l’altra, el pes que té l’aspecte psicològic en els personatges i la història; la narració té un ritme viu, àgil, trepidant, endiablat, vertiginós... molta intriga, misteri i tensió, detalls i informacions aparentment irrellevants o poc importants són determinants, atesos els sublims girs argumentals, et trobes constantment en una muntanya russa, la qual no s’acaba fins al punt final amb el qual arriba l’últim, intentar predir el futur i la realitat dels fets contats és en va, amb un estil visual, senzill, lleuger, directe... però absorbent, acabes caminant i seguint les giragonses per on et fa anar sense voler aturar-te.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"L'última sortida" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!