El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Los Simpson y las matemáticas

Autor/s: 
Editorial: 
Ariel
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La majoria de gent, quan pensa en la llegendària sèrie de televisió de "Los Simpson", pensa en una família americana de classe mitjana. No obstant això, aquesta sèrie inclou molt més que acudits. Aquesta sèrie, si algú està disposat a dedicar-hi el temps a investigar-la, està plena de referències matemàtiques, de acudits per a "frikis" i gags d'imatge congelada més que interessants.

En aquest llibre, Simon Singh t'ensenya tots els valors desconeguts i destapa tota la conspiració dels guionistes dels Simpson els quals gran part són matemàtics que van abandonar les seves carreres matemàtiques a Harvard per a formar part dels guionistes més importants de Hollywood.

En el llibre, cada cert temps trobaràs exàmens per a veure el teu nivell matemàtic, basats en bromes d'alt nivell matemàtic. El concepte és que si rius una mica i enténs la broma, superes l'exàmen.

Al final del llibre, dedica uns capítols a les matemàtiques d'una altra sèrie d'animació, Futurama, integrada per alguns dels guionistes matemàtics dels Simpson.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És un llibre molt interessant per aprendre conceptes matemàtics que mai no aprendrem a escola. Explica totes les informacions d'una forma fàcil i entenedora, i en qualsevol cas, si no s'entén algo, és un llibre agradable de rellegir.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Los Simpson y las matemáticas"

És un llibre molt interessant perquè és veritat que aprens moltes coses que no aprendàs mai a l'escola. Quan el vaig llegir m'hi vaig enganxar molt ràpidament, tot i que si no t'agrden les matemàtiques és possible que el deixis.