El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Lo que dicen tus ojos

Editorial: 
Debolsillo
Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Iniciada una brillant carrera al diari que dirigeix el seu padrí i mentor, la jove periodista Francesca de Gecco pateix un terrible desengany amorós. Només el temps i la distància podran curar una ferida tan profunda, i per això la noia accepta un lloc a l'ambaixada del seu país a Ginebra. Tot i així, aquesta ciutat serà només la primera etapa d'un viatge molt més llarg. A l'altra banda del món, als palaus més impressionants del desert d'Aràbia, Francesca trobarà una segona oportunitat per ser feliç.

"Lo que dicen tus ojos", la primera novel·la de Florencia Bonelli, és una de les més populars de l'autor. Es tracta de la poderosa i fascinant història de la família Al Saud, que ara té la seva continuació a la saga "Caballo de Fuego".

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre ha estat el meu primer contacte amb Florencia Bonelli. L'estil de l'autora m'ha agradat molt, em va captivar la seva manera de descriure les cultures, els països, cada detall... M'ha obert les portes a la reflexió i he pogut adonar-me que, tot i les diferències, les cultures d'orient i occident tenen punts en comú. La realitat que occident amaga per vergonya, es tracta sense tabús a orient; mentre que allò prohibit a la cultura oriental no és tan alarmant com creiem els occidentals.

En quant a la història, l'accent argentí del principi em va enganxar. Però a mesura que passaven els fets i una vegada començada la relació entre en Kamal i la Francesca, la història tenia els seus alts i baixos. Per una banda, massa lenta, no avançava. Per l'altra, en canvi, esdeveniments de ciència ficció. I després de tot, m'ha semblat que el llibre acaba amb presses.

Tot i així, m'enduc una bona impressió de Bonelli i segur que llegeixo "París", el primer de la trilogia de "Caballo de Fuego".
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Lo que dicen tus ojos" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!