El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'home de lava

Autor/s: 
Editorial: 
Edicions Saldonar
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Entre la novel·la negre, la romàntica, la detectivesca i altres gèneres que, probablement, encara s’han d’inventar. L’Anna Molina escriu un llibre divertit i intrigant, ideal per llegir d’una tirada a casa, al bus o a la platja. Un llibre difícil de classificar, probablement com l’Anna, nascuda a La Vilella Baixa (Priorat) i instal·lada a Dinamarca des de 1996, amb la qual cosa la seva prosa i imaginació beu de les dues cultures.

L’home de lava explica històries paral·leles però que tenen ja des del principi molts nexes en comú. Per un costat, en Fairbrother (anglès) i en Lars (danès) que es coneixen a Lanzarote i tenen impulsos vitals, cadascun a la seva manera, un més carnals, i l’altre mentals. Per l’altre costat en Sigurd, també danès, que es troba en busca del seu pare. Tots els personatges es veuran immersos inesperadament a un viatge també tant físic com mental, amb algunes peripècies a l’estil L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, però sense exagerar-les, més creïbles i sinceres.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

L’home de lava és una d’aquelles troballes que fas a La Setmana del Llibre en Català, que et recomana l’editor, Francesc Gil, i que no et defrauda. Editorial Saldonar demostra així ser una petita gran editorial, sobretot independent i que fomenta la lectura en català.

A veure què us sembla! :-)

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"L'home de lava" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!