El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Les generacions espontànies

Editorial: 
Edicions El Periscopi
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
8.4/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L'Eva té la seva primera entrevista després d'una llarga temporada sense oportunitats. Decidida a aconseguir la feina, desplega el seu currículum, farcit d'experiències efímeres i radicalment heterodoxes. Resseguint-les traçarà un mapa de punts de la seva personalitat, marcada per una tossuderia incombustible i una visió curiosa del món que l'envolta, i convertirà el que havia de ser una entrevista formal en una conversa fluïda i desacomplexada.
Amb un estil atrevit i precís, Mar Bosch ens ofereix un text que beu de l'herència de Pere Calders, on la realitat i l'imaginari esdevenen còmplices. Les generacions espontànies és una nouvelle hilarant sobre un ésser que supera àgilment els embats de la vida com una supervivent de primer ordre. Una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d'estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d'una vida convencional.

 

"Un gran fresc de les excentricitats del nostre temps." Josep M. Fonalleras

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Es d'aquelles lectures fresques, que desintoxiquen de les cabòries quotidianes. La llegireu amb el mig somriure permanent que fa possible les situacions impossibles.

La lleugeresa de l’argument i el to amb que està escrit no ha de confondre el lector amb una obra banal. Més aviat el contrari. Aconseguir això és símptoma de bon ofici. 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Les generacions espontànies " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!