El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'emperadriu dels eteris

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Bipa no vol saber què hi ha més enllà de les coves càlides on habita la seva gent. No creu en els contes de fades. Però l’Aer, fascinat per la llegenda de la mítica Emperadriu, vol conèixer aquell món de gel banyat per la llum d’un estel blau on es diu que no existeix el patiment ni la fam. Per això inicia un perillós viatge en què haurà d’arriscar la seva vida... i la de la Bipa, que el seguirà d’amagat per salvar-lo del que considera una mort segura.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "L'emperadriu dels eteris"

Aquet llibre ha set un dels que més m'ha agrdat,i hem va fer sentir com si fosa dintre del llibre!Es genial!

Es un llibre molt fascinant,ple de intriga i molt culturista per la forma que laura gallego va descriure com viva la gent, els eteris i on va neixer la Bipa. Es un llibre fascinant.

Seguint la seva manera d'escriure la Laura gallego ha aconseguit enganxar-nos en una nova història de fantasia. Us el recomano

L'emprenta de l'homa immadur és que vol morir noblement per una causa, mentre que l'empremta de l'homa madur és que vol viure humilment per una causa. El vigilant del camp de sègol - J.D.Salinger

A mi aquest llibre em va encantar, me'l he acabat avui mateix després d'estar tan de temps enganxada. Me'l he acabat en dos dies, la Laura m'encanta, s'esta convertint en la meva escriptora preferida!

Caresse sur l'océan
Porte l'oiseau si léger
Revenant des terres enneigées
Air éphémère de l'hiver
Au loin ton écho s'éloigne
Châteaux en Espagne

Vire au vent tournoie déploie tes ailes
Dans l'aube grise du levant
Trouve un chemin vers l'arc-en-ciel
Se dé

Ostres, aquest llibre em va fer pensar molt i realment és apassionant.

Las palabras tienen algo especial. En manos expertas, nos convierten en prisioneros. Se enredan en nuestros brazos como tela de araña y en cuanto estamos tan maravillados q no podemos movernos, nos perforan la piel, adormecen el pensamiento. Y ya dentro d

A mi aquest llibre em va enganxar moltíssim però al acabar-lo em vaig adonar de que no m'havia agradat tan com pensava. Tot i així, el recomano!

Quan un dia vaig dir "m'espanta el viure", el ressó em va contestar "canta!".

És una historia que enganxa i facina molt! Em va encantar! No és com la resta de llibres de la Laura però captiva igual!

http://plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es/

És uns historia fantàstica que em va enganxar moltíssim i el recomano per tothom! M'ha encantat! :)

http://plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es/