El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Las series que no me dejan dormir

Editorial: 
NOW BOOKS
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2010
Valoració dels usuaris: 
9/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Si un dia vas entrar en una escotilla i vas esdevenir fan de Perdidos, si House és la teva droga diària, si el teu treball s'assembla a un capítol de The Office i de vegades t'agradaria impartir justícia com Dexter, si tu també et vas enamorar d'un Mr. Big o et sents confús com Tony Soprano, si quan arriben les eleccions votes a Bartlet, si els teus sopars familiars s'assemblen massa als de la família Fisher, si t'agradaria trobar al dr. Massís ... Si en el teu interior conviuen un Mulder i una Scully, si beus més cafè que Lorelai Gilmore i vas mossegar la poma de Wisteria Lane, si el teu guru personal es diu George Costanza, si formés part de la companyia Easy, si estàs convençut que en el fons de tot el que ens envolta és una trampa dels Cylon però confies en què el món es salvarà en l'últim minut gràcies a Jack Bauer ... ¡Aquest és el teu llibre!.

La Bíblia imprescindible dels serieadictes. Amb una selecció de sèries fonamentals, creadors i productors, secrets de la indústria, argot televisiu, anècdotes i joies encara per descobrir.

Un llibre on descobrir noves maneres de passar la nit en vetlla, on somriure amb la ironia camuflada entre les seves pàgines i l’apropament a molts records dolços d’aquelles sèries potser oblidades.

És un llibre que convida a ser llegit de la pàgina 1 en endavant o de manera saltada, triant la sèrie per on començar. Ja que de cada sèrie trobem una referència a una d’altre que també ens pot agradar. També és d’agrair les explicacions que es donen sobre termes com Spoiler o Cliffhanger, com la llista que ens facilita sobre les 10 cançons que no poden faltar en els ipods dels serieadictes, o fins i tot una part rosa de qui s’ha liat amb qui dins i fora de la pantalla.

Cada sèrie té unes dues pàgines on l’autor es recrea sense donar cap temut SPOILER a no ser que sigui absolutament necessari. Es clar que hi ha sèries com “House” o “Perduts” que guanyen en pàgines degut a la complexitat de trama i entusiasme per par de l’autor.

És un llibre on es retrata molt bé el terme “serieadicte” encara que pel meu gust falten algunes sèries. Però això és com tot, necessita més temporades i és impossible satisfer a tothom. De la mateixa manera que un cop hem vist un capítol, el repassem i comentem per descobrir-ne els “ous de pasqua”, aquest llibre dona tanta informació que necessita una rellegida.

M’ha agradat molt i agraeixo el fet de fer-me sentir com un espectador de Seinfield, per plantejar idees com un NCSI, per donar una visió  House de les sèries i per donar una lectura 24.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Las series que no me dejan dormir " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!