El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La venjança dels Panteres Negres

Autor/s: 
Editorial: 
Bromera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El llibre narra la venjança que prepara la banda dels Panteres Negres contra Daniel, un exmembre del grup que els va denunciar quan li van aplicar el codi per voler marxar de la banda. La historia s'explica des del punt de vista de quatre personatges que es van entrellaçant fent que la lectura sigui lleugera i t'enganxi la trama.

En Baldo, el Màxima de la banda, un xicot dominador i dolent que vol venjar la denúncia del Daniel sense embrutar-se les mans. L'Òscar, un noi que vol entrar a la banda per a ser protegit, sense pare i una mare alcoholica, la seva vida gira entorn de cuidar la seva germana Mabel. La Tàmara, nòvia del Màxima Baldo, una noia ingènua que pateix maltractaments per part del seu nòvio. L'inspector Albert Lòpez, que la seva única fita és enxampar el mala peça del Baldo.  

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Un llibre amè on s'explica la manera d'actuar de les bandes i com n'és de perillós entra-hi ja que és impossible sortir-ne ben parat. Un llibre sobre la realitat actual dels joves en barris suburbials. 

El relat acaba sent colpidir ja que la història aprofundeix molt en la interioritat i epnsament de cada personatge fins el punt que acabés posant-se a la seva pell per la situació que viuen. 

Gemma Lienas és una de les meves escriptores preferides, és per això que sabia que seria una bona història. http://www.gemmalienas.com/obras/l/la-venjanca-dels-panteres-negres?lang...

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La venjança dels Panteres Negres"

M'ha agradat molt aquest llibre, li recomano a nois i noies de totes edats, pero es bastant trist el final...yes