El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La Taverna

Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
1/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Família Thomàs se'n va a una cova anomenada "La Taverna" situada a margalef. un poble molt petit al costat de la Bisbal de Falset.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Després del càstig la mare Thomàs ha volgut anar d’aventura a “La Cova de la Taverna” situada a Margalef, aquesta cova és molt antiga i molt baixa d’altura. La mare Thomàs ha demanat una ruta guiada per la cova a Rogles Aventura, perquè la família no ho és gaire d’experta. Per aquesta ruta és necessari: un casc, (perquè la cova és tan baixeta que et pegues un cop ben fort al cap 1.000 vegades) una llanterna, (per la gran foscor) alguna beguda i calçat que es pugui mullar ( perquè dins la cova hi ha aigua i et pots mullar les sabates.

 

Pel camí veuen el petit poble de Margalef,- té unes bones vistes a la muntanya aquest poble, -diu l’Oriol.

 

Un cop arribat a la cova, els tres germans no se’ls hi acudeix res més a dir que: AAALAAA!!! La cova és molt fosca i molt baixa.

 

Els nens encenen la llanterna i comencen a caminar…

 

A primera vista els nens veuen una escala cap a dalt, pugen i queden al·lucinats. -Tot està ple de mini-mini riuets d’aigua!!!-diu la Laia.

 

Segueixen caminant una estona, fins que de sobte -UI!! m’he pegat al cap quin mal!-diu el pare Thomàs. Una estoneta més tard: PUM! segona patacada del dia!...  La Laia ha relliscat i s’ha estampat al terra. S’ha fet tant mal que està plorant, total que s’ha passat tot el que faltava de la cova al braç del papa…

 

Quan surten de la cova els nens estan cansats, ha sigut una hora de patacades i cansament.

La mare al veure-ls així diu: Us he preparat un bocata de truita!

Què en voleu?

Els tres nens a la vegada diuen: - SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Per a ells ha sigut una experiencia inoblidable!!!!

 
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La Taverna"