El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La sang de l'Olimp

Autor/s: 
Editorial: 
Kimera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Gea necessita la sang de dos semidéus per despertar, i té previst sacrificar-los durant el Banquet de Spes, a Atenes. La tripulació de l'Argo II ho ha d'evitar, i tenen la temptació d'utilitzar Atena Pàrtenos com a arma secreta. Però saben que l'estàtua és l'única cosa que pot aturar la guerra entre el Campament Mestís i el Campament Júpiter. El més assenyat, doncs, és enviar-la a Long Island i dirigir-se ells cap a Atenes. La batalla final contra els gegants està servida.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre és molt interessant, ja que parla sobre deus grecs i romans, i fa que aprenguis sobre mitotlogia. El problema és que és el cinqué llibre de la saga "Els herois de l'Olimp", i si no t'has llegit els llibres d'abans doncs potser et perds una mica.

A mi em va posar molt trista quann

Spoiler: Prem per desplegar
en Leo Váldez es "mor", però quan es veu que estava amb Calipso em va passar la tristesa.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La sang de l'Olimp"

Buenu finalment s'acaba la saga... m'ha encantat igual que la de Percy Jackson. Digueu quin és el vostre personatge preferit, jo els ordenaria així:

1- Leo

2- Percy

3- Annabeth

4- Jason

5- Nico

6- Hazel

7- Piper

8- Frank

Ostres, així que el Leo et cau millor que el Percy? Jo no he llegit la saga encara, però he vist alguns dibuixos d’ell creats per la il·lustradora oficial de la pàgina web de Rick Riordan i sembla un noi valent i decidit!

La il·lustradora es diu Viktoria Ridzel i aquestes són algunes de les seves obres:

 

A mi m’agraden molt, i a tu? heart

Mx

Buenu, a mi en Percy també m'agrada molt però si et llegeixes la saga en Leo t'anirà caient cada vegada més bé. I al final de tot el que fa és bastant épic i va aconseguir que fos el meu favorit wink