El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La República Pneumàtica: Els quatre confins

Editorial: 
Camp a Través
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Què és el millor que ens pot passar quan ens ha agradat molt un llibre? La resposta és fàcil! Tenir la segona part!

D’aquesta manera i amb l’alegria que ens ha deixat la seva lectura us presentem La República Pneumàtica: Els quatre confins. Una obra treballadíssima, amb una trama que tot i ser distòpica i fantàstica a partir d’un fet real ens crea un entorn tan ben construït que podem entrar d’un salt a viure l’aventura.

A la primera entrega ja ens vàreu acompanyar a un viatge sense igual a la Barcelona romana amb un cel ple de dirigibles i el fum de les màquines de vapor. Ara toca anar més enllà dels nostres límits i seguir a en Marcus fins als confins del seu món.

Un cop aconseguida la fugida de Barcinomagna sota l’acusació de la traïció a la República se les hauran d’empescar per sobreviure, conèixer nous territoris, nous amics i enemics mentre viuran el viatge més important de les seves vides.

El viatge que els marcarà per sempre és l’introspectiu. En ells viuen grans preguntes i grans respostes que no sovint van de la mà però arran de les experiències viscudes cada cop els coneixem més i ens podem endinsar a la seva ment i aprofundir en el seu caràcter, les seves motivacions, les passions i les preguntes que tot ésser humà s’ha fet al llarg de la vida.

El seu autor, en J. Valor Montero, és un gran mestre de la història i gràcies a la seva extensa documentació i feina ha pogut cohesionar fets històrics distants en el temps i geogràficament en un mateix temps i escenari creant una novel·la plena de personatges amb un gran volum i desenvolupament crític i moral i unes reflexions que es poden extrapolar als nostres temps deixant-nos amb la boca ben oberta. 

Emmarcats en la ciència ficció i l’univers steanpunk ens podem submergir en un mar d’emocions que ens deixaran sense paraules.

En Marcus ja ens va demostrar que per a ell el valor de la família i la veritat era el seu camí però ara encara hi donarà més voltes de cargol.

Dilemes com la pobresa i la riquesa, el poder i la submissió, l’amor i el patiment es donen la mà en un vaivé constant en aquesta nova aposta de Cruïlla per una novel·la fresca, àgil i molt agradable tant per a joves com per gent més gran.

Amb aquesta obra es pot fer content als amants de la ciència ficció, als estudiosos de l’historia i als cors més aventurers.

Us animeu a acompanyar al Marcus i als seus amics a la recerca de la gran resposta?

Jo en el vostre lloc no ho dubtaria! És una novel·la única! @PetitaLlibreria

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La República Pneumàtica: Els quatre confins" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!