El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La reina roja

Editorial: 
Gran Travesía
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Ambientada en un regne imaginari, aquesta novel·la ens mostra a una societat dividida pel color de la sang. D'una banda hi ha la gent comú que té sang vermella; per l'altre tenim a aquells que posseeixen sang platejada i que tenen habilitats sobrenaturals. Aquests últims formen una elit tancada i plena de privilegis. La protagonista és Mare, una noia de sang vermella que sobreviu enmig de la pobresa realitzant petits robatoris. Un dia, l'atzar la porta a la cort. Allà demostra tenir poders especials, els quals resulten insòlits per a algú del poble. Això la converteix en una anomalia que crida l'atenció del mateix rei. Aquest vol aprofitar en el seu benefici els poders de la jove i la fa passar per una princesa, qui suposadament es casarà amb un dels seus fills. Un cop a la cort, Mare es converteix en part del món de plata i, de manera secreta, ajuda a la Guàrdia Escarlata, un grup que prepara una rebel·lió. Numero u de The New York Times

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Llibre recomanat per a joves, un llibre Young Adult molt recomanat. Una distopía al nivell de Divergent i altres. T'atraparà moltíssim.  

Consta d'una segona part recén publicada anomenada en anglès Glass Sword.

A què esperes per llegir-lo?

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La reina roja"

Hola a tots!! Esteu preparats per començar? Doncs bé, aneu preparant les vostres copies de La reina roja perqué la lectura compartida començará el dia 20 de març!!