El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La nit de les criatures

Autor/s: 
Editorial: 
AMSTERDAM
Traductor: 
Dolors Udina
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Lula Ann va ser una nena poc estimada. El seu color de pell, negre com la nit, fou viscut com una creu a la família, de to més tènue, quasi blanc. Avui, als vint-i-tres anys, la Lula Ann es fa dir Bride i llueix amb orgull la seva contundent negror i el seu rotund èxit laboral. Aquest orgull, però, no podrà refrenar el floriment dels traumes infantils i de noves nafres emocionals: el rebuig familiar que va marcar els seus primers anys; el testimoni, quan era petita, d’uns successos aberrants; l’inesperat abandonament de la seva parella actual; la influència de la Rain, la nena amb una dolorosa història per oblidar...

 

«No és culpa meva. O sigui que no me’n podeu acusar. Jo no ho vaig fer i no tinc ni idea de com va poder passar. No em va caler més d’una hora després que me la traguessin d’entre les cames per adonar-me que alguna cosa anava malament. Molt malament. Era tan negra que em va fer por.»

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Es una novel·la que t'ajuda a entendre una mica més la nostra societat, tracta el racisme molt a fons i d'una manera fprça cruel. Un dels temes també que tracta es de la paternitat. 

A mi aquest llibre em va fer posar la pell de gallina en alguns moments per la brutalitat i lo realista que es. 

Us el recomano, es una novel·la que s'hauria dellegir més i ser més reconeguda i si voleu entendre el món no us a podeu descuidar!

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La nit de les criatures" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!