El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

LA LUZ QUE NO PUEDES VER

Autor/s: 
Editorial: 
Suma de Letras
Traductor: 
Carmen Cáceres y Andrés Barba
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Un cor pur pot enllluernar encara a la nit més a la nit més fosca.

I en el més terrible dels temps.

Marie - Laure es una jove cega que viu amb el seu pare a París, on Ell treballa com a responsáble dels mil panys del Museu d'Història Natural. 

Quant els nazis ocupen la capital, Pare i Filla, han de fugir a la ciutat enmurallada de Sant - Maló, emportant-se amb ells la que podria ser la més preuada i perillosa joia del Museu.

Werner es un noi orfe criat en un poble miner d'Alemanya i fascinat per a la fabricació i reparació d'aparatos de ràdio, un talent que no ha passat desapercebut a les Joventuits Hitlerianes.

Seguint a l'exercit alemany, Wernwr deurà d'atravessar el cor en flames d'Europa.

Fis que, a l'última nit abans de la lliberació de Saint - Maló, els camins de Wernwr i Marie - Laura per fi es creuen.

Destinats a ser enemics i obligats a creixer entre la destrucció, els inovidables protagonistes d'aquesta hermosa i emocionant novel·la es convertiran en petits herois que amb la seva inocència guantaran inclòs la guerra.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Premi Pulitzer 2015, aquesta novel·la, treballada al màxim i de contingut literari similar a Dan Brown (cada 2 fulles un capítol), s'endinsa dins la Segona Guerra Mundial, des de la bassant d'un noi i una noia, que la viuen de diferent forma fins a la seva trobada.

En ella es reflexa, tot l'aprenentatge del noi, en escoles tirànicas alemanyes, i que resisteix a base d'experiments en un laboratori, on desenvolupa la seva creació personal amb els ràdios i transistor.

Per altre banda, la noia cega, ha de soportar durant 4 anys primer la fugida del Pare que cau presoner, després la persona que cuida el seu avi-tiet, i per últim l'avi que cau presoner els últims dies. Amagada dins la casa, resisteix els envits d'un sergent alemany que busca una pedra miraculosa.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"LA LUZ QUE NO PUEDES VER" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!