El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La isla de los glaciares azules

Autor/s: 
Editorial: 
Ediciones B
Traductor: 
Paula Aguiriano
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Dues dones, un paisatge impressionant a l'Àrtic. Un fosc secret ocult sota el gel durant dècades.
 
Després seduir els lectors en espanyol amb En el corazón de los fiordos i Hijas de la Luz del Norte, Christine Kabus es consagra definitivament com l'autora landscape més reeixida en el món, després de Sarah Lark, gràcies a l'ambientació escandinava de les seves novel·les i el seu mestratge a l'hora de retratar històries de dones amb misteri i intriga. El resultat és tota una troballa.
 
Alemanya i Cercle Polar Àrtic, 2013. Hanna decideix reajustar la seva vida i tornar a exercir de periodista. Aviat li encarreguen un quadern de viatge sobre el solitari arxipèlag que hi ha més enllà del Cercle Polar Àrtic. Allà coneix a un interessant investigador, amb qui explora el paisatge únic de l'illa de Spitsbergen, fins que descobreix un cadàver cobert pel gel durant dècades ... i decideix aprofundir en el seu misteri.
 
Conca del Ruhr, 1907. En lloc de seguir els desitjos dels seus pares i buscar un marit, Emilie fa un pacte amb el seu germà menor: es disfressarà d'home i es farà passar per ell en l'expedició a l'Àrtic en què havia de participar. Però aviat s'adona que ella no és l'única que amaga alguna cosa ...
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

«Kabus escribe novelas perfectas para leer en el sofá en los días de lluvia.» Stader Tageblatt

«Hay novelas a las que las mujeres caen rendidas. ¡Y ésta es una de ellas!» Freizeit Exklusiv

«Los lectores soñarán con las dos protagonistas. Muy recomendable.» Alliteratus

Per a mi ha estat una lectura una mica feixuga perquè hi ha molta part descriptiva i a estones semblava que no avançava en la trama. Ni punt de comparació amb la seva primera novel·la que va ser la que em va captivar.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La isla de los glaciares azules" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!