El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La dona tatuada

Editorial: 
Efadós
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

De vegades, la vida et tatua. I, a la molt puta, només li cal un instant per marcar-te. Per dins i per sempre. La Sofia, una anciana de noranta anys, excèntrica i amb un caràcter fort, recorda la seva vida amb amargor mentre l’Ariadna, una jove acabada d’arribar a Barcelona, la cuida. Un vespre,l’Ariadna troba la Sofia borratxa. Entre frases sense sentit, la vella sembla que confessi un assassinat. Des d’aquest moment, l’Ariadna comença a sentir-se fascinada per la Sofia, una dona ambiciosa que ha lluitat per tirar endavant malgrat els temps convulsos que li ha tocat viure. A poc a poc, entre elles anirà covant-se un vincle que les farà créixer i les transformarà per sempre.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El relat és un passeig per la història d’una Barcelona. que malgrat haver estat explicada sovint en molts relats no ha estat gaire explicada des d’una perspectiva femenina i amb un aire de rebel·lia.

L’autora alterna el relat del present, la sospita d’un enigma, amb la narració dels fets  protagonitzats per la Sofía, la constatació d’una vida agitada, exempta de tabús morals . Això fa el relat interessant  i amè. La curiositat del lector s’identifica amb la curiositat de l’Ariadna.  L’apropament de les dues protagonistes coincideix amb la fusió del passat i del  present, que conflueixen en el final del relat. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La dona tatuada " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!