El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La dona que va decidir no sortir del llit durant un any

Autor/s: 
Editorial: 
Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
7.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Com ja indica el títol, aquesta novel·la tracta d'una dona (Eva) que decideix passar-se un any al llit. No té cap malaltia però hi ha alguna cosa dins seu que l'empeny a fer-ho. Al llarg de la història coneixem la seva particular família: el marit astrònom (Brian), els fills bessons superdotats que acaben de començar la universitat (Brian Junior i Brianne), la mare (Yvonne) i la sogra (Ruby). També apareix l'home de la furgoneta (Alexander), la  companya dels bessons a la universitat (la Poppy) i alguns altres personatges que van trobant el seu lloc en aquesta situació tan estranya.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Vaig començar aquesta novel·la amb moltes ganes. Havia llegit el primer capítol en un d'aquells futlletons promocionals que ara regalen en algunes llibreries i em va convèncer. Al principi em va sorprendre. Vaig riure i em vaig interessar per l'evolució dels esdeveniments perquè la situació que plantejava era realment curiosa. Però a partir de la meitat o potser una mica més endavant va perdent força. L'he acabat perquè tenia l'esperança que em tornés a sorprendre però malauradament, no ha estat així.

Si l'heu llegit, què us ha semblat?? Us ha passat el mateix o penseu diferent?

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La dona que va decidir no sortir del llit durant un any"

Això em recorda l'escriptora Caterina Albert Paradís (Víctor Català) que  va decidir estar-se al llit molts anys i allà rebia les visites, escrivia etc. Però  dormia en una altra cambra

Maria Jesús

Hola,

jo me'l vaig llegir aquest hivern i em va passar una mica com a tu, Núria. Vaig començar amb moltes ganes i després em vaig anar desinflant. És un llibre que està bé, és diferent, però vaja, si no el llegeixes tampoc passa res crec jo. No ho sabia això de la Víctor Català. Són situacions ben estranyes, no?

Elisenda

He acabat de llegir aquest llibre aquesta setmana. La veritat és que estic 100% d'acord amb vosaltres. Vaig agafar el llibre amb moltes ganes. No acostumo a llegir llibres d'aquest estil i em venia de gust. A l'inici saber més sobre uns personatges si més no estrafalaris i una història que no t'imagines cap a on pot et tirar "t'engatxen". Però a la meitat del llibre ja comences a estar una mica farta i, sincerament, el final em va decebre molt. Massa ràpid, massa buit... Un llibre per passar l'estona sí, però sense esperar massa.

Vaig acabar de llegir-lo fa uns dies, i la veritat estic molt d'acord amb els vostres comentaris, comences amb moltes ganes i potser esperes massa, després es torna molt predecible, i deixa massa fronts oberts, potser un segon llibre??? 
No es dels millors que he llegit aquest any.

 

Estic totalment d'acord amb tots vosaltres. Al principi promet ser un bon llbre, però de la meitat cap el final es desinfla i fa que perdis l'interès... el final m'ha semblat ràpid, com si la escriptora no sabés com acabar...una pena...