El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La cançó dels maoris

Autor/s: 
Editorial: 
Edicions B, sl
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Valoració dels usuaris: 
6.2/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Text posterior

A La cançó dels maoris, les cosines Elaine i Kura es forjaran el seu propi destí entre les arrels angleses i la crida del poble maori. En temps convulsos, viuran els vaivens d'una terra comparada amb el paradís, on arriben misteriosos desconeguts decidits a quedar-se.

 

Sobre l'autora: Sarah Lark:

Pseudònim d'una escritora alemanya, establerta a Espanya, va treballar durant molts anys com a guia turística, però ben aviat va descobrir la seva fascinació per Nova Zelanda. Amb El país del núvol blanc va obtenir milers del lectors en tot el món. I aquest llibre, és la segona entrega.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Opinió personal:

Llibre per entretenir. El principal objectiu de l'autora sembla ser fer-nos passar una bona estona, crec que les crítiques que li puc fer són 2 principalment:

- inexisten anàlisi psicològica dels personatges: o són dolents, dolentíssims, o bons boníssims. Però no semblen evolucionar, i interactuen entre ells de manera molt previsible.

- tots els personatges "parlen" amb el mateix nivell de llenguatge siguin del nivell social que siguin, i l'escriptora s'ha d'esforçar per descriure als personatges per la vestimenta, com si el nivel social, cultural no es reflectís en res més.

Trobo molt positiu el fet que incloguin els mapes, però a nivell d'estil literari, no em sembla una novel·la memorable.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La cançó dels maoris"

Una novel·la que val el seu pes en or, 703 pàgines de poesia pura i somnis a assolir. Un camí que condueix inexorablement a esperar amb ànsia la següent entrega. L’autora és realment una “whaikorero”, segons la llengua maori, posseeix l’art de parlar de forma bella, és una experta.