El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La botiga vintage Astor Place

Editorial: 
Edicions 62
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7.2/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

A ser sincera, una de les darreres novel·les que m’han sobtat, mobilitzat, emocionat i transportat a un món d’emocions i reflexions és La botiga vintage Astor Place.

Una novel·la que amaga un relat al seu interior, una història dins una història que s’entreteixeix elegantment mostrant-nos que no hem canviat tant en els darrers anys.

Som a Nova York a l’actualitat i l’Amanda és la nostra nova amiga propietària de la botiga vintage anomenada Astor Place. En aquesta botiga, a més de peces de roba extraordinàries i complements dels anys daurats, trobarem tot allò necessari per poder ficar el nas als anys 20 en quant a moda i al rol de la dona.

Un dia, l’Amanda descobrirà un preuat tresor, una història que li retornarà una imatge des del seu propi mirall. Resulta que una dama despistada, al donar la seva roba va oblidar el seu diari personal que data de l’any 1907.

La dama era l’Olive Westcoot i escrivia les seves inquietuds i la seva impotència davant una societat molt marcada i masclista.

El seu somni distava molt del matrimoni i la criança dels fills, ella tenia un somni: convertir-se en la cap de compres dels grans magatzems.

L’adversitat de la crisi econòmica juntament amb la crisi personal que va travessar quan va morir el seu pare la van allunyar per sempre del seu somni. Se li va escolar com aigua entre els dits, com un cor de fang que es trenca en mil trossets impossibles de tornar a enganxar.

La lluita per sobreviure a la pobresa fa que l’Amanda senti a aquella jove emprenedora com un referent i li farà caure la bena dels ulls fent-li mil preguntes sobre el seu present. L’Amanda també està renunciant als seus somnis? Podrà amb l’ajuda des del passat de l’Olive esmenar la seva vida?

La ploma subtil, suau i reflexiva de la Stephanie Lehmann ens acarona l’ànima i ens dóna un bàlsam per al nostre dia a dia.

Una novel·la original i imprescindible per a tots aquells cors que tenen la brúixola una mica espatllada. Creiem que és important saber a on anem però potser primer cal preguntar-se qui som i on som ara.

Seguiu el meu consell i rendiu-vos a aquesta bella i dolça obra que ens presenta Edicions 62, un cant a la feminitat, al poder de les dones, a l’esperança i una gran oda als somnis.

No deixeu mai de somiar doncs aquests us conduiran a l’autentica felicitat i autosatisfacció!

Apostem pel canvi de l’Amanda?

Llegiu-lo i us sorprendrà!

http://www.grup62.cat/pdf/primer_capitol.La_botiga_Vintage_Astor_Place.pdf

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La botiga vintage Astor Place"

"Se li va escolar com aigua entre els dits, com un cor de fang que es trenca en mil trossets impossibles de tornar a enganxar"

Si aquesta autora té alguna cosa semblant, pagarà la pena. De bon matí m'ha paregut una prosa poètica. Preciós, de debó. Moltes gràcies