El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La boira amaga l'assassí

Editorial: 
Ebookation
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
isbn 978-84-940137-4-4
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Lleida, a finals de l’any 2016. En una Catalunya independent, un exmosso d’esquadra, ara convertit en investigador privat, s’enfronta a un difícil desafiament. Haurà de demostrar que el pare d’un amic, a qui deu la vida, és innocent del doble crim del qual se l’acusa. Malgrat les clares proves que l’incriminen, està convençut que és incapaç d’haver-ho fet.

 

Aprofitarà els seus coneixements en investigació i els contactes que encara manté amb la policia per desemmascarar el culpable dels crims. La recerca a través dels carrers i places de la ciutat el portarà a fer un viatge, sis anys enrere en el temps, que també el durà a recordar fets i persones que han estat importants en la seva vida. Anirà descobrint “aquells” petits detalls mancats de lògica que l’assassí, malgrat la seva extraordinària intel·ligència, va anar deixant sense adonar-se’n.

 

Inesperadament es trobarà amb un misteri amagat a les entranyes de la ciutat que tindrà ressò internacional. Quan sembla que ha arribat a un carreró sense sortida, un correu electrònic, que en principi no havia de tenir massa importància, li permetrà començar a encaixar totes les peces del trencaclosques. Llavors s’adonarà que haurà de lliurar una veritable batalla psicològica contra l’assassí.

Una barreja de realitat i ficció, envoltada de misteri i amb dosis de suspens, erotisme, infidelitats, addicció al joc, perill, acció trepidant, sexe, etc. No hi manquen tampoc el sentit de l’humor i unes puntuals pinzellades de fina ironia.

 

Jordi Solé Domingo va néixer el juliol de 1958 a Lleida. Va estudiar a l’Institut Màrius Torres. Va ingressar a l’Escola de Policia de Catalunya l’any 1983. Va compaginar la feina amb els estudis i es va diplomar en Criminologia per la Facultat de Dret de Barcelona l’any 1993. L’any 1995 va entrar a formar part de l’embrió de la futura Unitat d’Investigació, especialitzada en els delictes importants, homicidis, atracaments, falsificació de moneda, etc. Actualment al Cos hi efectua tasques de coordinació i supervisió. Ha aconseguit deixar enrere l’estrès i pot observar el seu entorn des d’un punt de vista privilegiat, com si fos un espectador que gaudeix, des de la platea, d’una obra de teatre. Li agrada mantenir-se en forma i practica esport de forma regular. Té com a hobbies destacats l’escriptura, el dibuix, la pintura i el llançament de DNI espanyol a distància.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la va més enllà d’ésser només policíaca, s’endinsa en disgregacions on ens mostra una representació de les accions de les persones enfront la vida i la societat en què els ha tocat viure, trobem odes al treball policial, lliçons de llenguatge no verbal, d’addició al joc, sobre la milícia, l’assetjament, les relacions, els maltractaments, Història... tota una filosofia de la vida i les relacions socials i el món més proper que ens envolta.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La boira amaga l'assassí" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!