El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Ice heaven

Autor/s: 
Editorial: 
Random House Mondadori
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2007
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Diu Jaume Salvà: "La totalitat de la seva obra madura gira al voltant de la reflexió sobre l'"homo ludens" nord-americà, amb títols destacats com Como guante de seda forjado en hierro, Ghost World o David Boring, tres obres imprescindibles, sobretot la primera, per entendre la magnitud del còmic com a art total. "

I diu Vicenç PagèsIce Haven recrea amb múltiples formats i estils la vida d'una dotzena de personatges de l'Amèrica profunda. En menys de cent pàgines s'apleguen unes quantes famílies desestructurades, les crisis climatèriques -infància, adolescència, maduresa-, la creativitat frustrada, la neurosi, l'adulteri, l'obsessió pel sexe i la violència, els malentesos que constitueixen la vida quotidiana al segle vint-i-ú. Daniel Clowes ho narra amb un humor sintètic que molt sovint trobem a faltar en la literatura a seques -sense dibuixos.

Poca cosa s'hi pot afegir. Només que us el recomano, com la resta que he anat introduïnt en una marató particular per plasmar les meves lectures "gràfiques".

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Ice heaven" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!