El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Hijas de la luz del norte

Autor/s: 
Editorial: 
Ediciones B
Traductor: 
Ana Guelbenzu
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Un secret familiar habita després de les ombres del sol de mitjanit.
Dues ànimes unides en una història generacional que combina amor i intriga. La nova novel·la de Christine Kabus ens revela una cultura misteriosa i l'anhel per recuperar el poder de l'amor a través d'un segle.
 
Oslo, 2011. Nora Nybol sap que només podrà trobar la felicitat si es dirigeix ​​a casa del seu pare, a Lapònia. Si bé la trobada amb els samis i la seva cultura al principi li sembla una cosa llunyana i estranya, serà allà on Nora podrà descobrir la veritable història dels seus orígens i per què la seva mare va ocultar durant tant de temps aquell revelador secret que ha transformat el seu present.
 
Finnmark, 1915. La vida nòmada, lliure i pacífica de la petita Ailu, un sami de nou anys, acaba de forma abrupta quan és enviada a un internat perquè adopti les costums civilitzades d'una senyoreta del nord. Ailu arribarà a oblidar els seus orígens, però la crida de la terra, de les arrels i d'un amor prohibit no pot romandre molt de temps silenciada.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La seva primera novel·la, Al cor dels fiords, ha obtingut un gran èxit entre lectors i llibreters, convertint a l'autora en un dels referents del gènere Landscape al nostre país. Amb Filles de la llum del nord, Kabus continua desentranyant els secrets i l'esplendor d'un país tan misteriós com brillant com és Noruega.

Llibre entretingut per passar una bona estona. El primer, però, el vaig trobar més fascinant.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Hijas de la luz del norte" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!