El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Harry Potter i la pedra filosofal

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.8/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Harry Potter és un noi orfe que viu amb molt males condiscions amb els seus tiets. Un dia descobreix que és un bruixot i s'en va a estudiar en una escola de màgia. Allà haurà de combatre Voldemort, que encarna les forces del mal i defensar la pedra filosofal que, segons semla, n'hi ha més d'un que la vol trobar.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Harry Potter i la pedra filosofal"

M'agrada molt aquest llibre. =-)

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

La saga Harry Potter es genial!

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

No és el millor de la saga, però és la millor introducció que et puguis imaginar!

Las palabras tienen algo especial. En manos expertas, nos convierten en prisioneros. Se enredan en nuestros brazos como tela de araña y en cuanto estamos tan maravillados q no podemos movernos, nos perforan la piel, adormecen el pensamiento. Y ya dentro d

està molt bé el punt de vista de en Harry que mai ha vist el món dels bruixots.

Apren a veure el que estás mirant.

-Oromis Elda, (Eragon).

Jo igual que l'aaron55 us el recomano a tots! L'he trobat molt bo!

Quan un dia vaig dir "m'espanta el viure", el ressó em va contestar "canta!".

és un dels meus preferits de la saga! magrada quan fan les proves per arribar fins el voldemort

jo m'he llegit tots els harry potter i trobo que el més bo de tots és aquest el primer tot i no tenir tanta emoció com els altres

És el primer llibre d'una de les millors sagues de llibres. Encara que sigui el primer llibre de tots, és dels millors ja que ha començat una gran generació de llibres.

M'ha encantat, és un llibre xulíssim i el tornaria a llegir ! El recomano a tothom ! !

Vaig llegir aquest llibre, però ja havia vist la peli. Em van dir que no tenia res a veure i el vaig llegir i ara ja he llegit fins al 4. Com he dit abans es xulíssim ! !

m'ha encantat aquest llibre tot i ser molt llarg enganxa molt, me le llegit mot ràpit, no podia parar de llegir

Harry Potter me gusta mucho! 

Harry Potter fue adoptado por sus horribles tios y se fue a una escuela llamada Howgwarts de magia y hechicería. Así se convirtió en un mago de Howgwarts y su deporte preferido es el Quidditch! 

Lo que más me gusta es cuando se va al bosque prohibido. 

 

Toni.

Hola Toni! Moltes gràcies pel teu comentari! Harry Potter és un dels mags més famosos de la literatura i que ha enamorat a lectors de totes les edats! Oi que sí?
 
A tu també t'agrada el Quidditch? En vols saber més? Doncs mira quin llibre et proposo: http://www.quellegeixes.cat/llibres/el-quidditch-de-totes-les-epoques
 
Has llegit més llibres de Harry Potter? T'animo a que visitis la secció dedicada en exclusiva a la saga... hi ha debats de tota mena sobre aquest mag! Aquí: http://www.quellegeixes.cat/lectura-colectiva/harry-potter-dojo