El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Harry Potter i la cambra secreta

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.1/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El Harry i els seus amics, el Ron i l'Hermione, han de tornar a l'escola de bruixeria per fer el segon curs, però el Harry i el Ron hi arriben just a temps perquè se'ls ha escapat el tren exprés i han hagut d'agafar un cotxe volador. Aviat es troben immersos en les assignatures més esotèriques: Transfiguració, Pociologia, Defensa contra les forces del mal, encanteris... Aviat el Harry comença a sentir unes veus horribles que ningú no sent i unes pintades sinistres apareixen escrites a les parets, però el misteri no es resoldrà fins que algú descobreixi on és la cambra secreta.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Harry Potter i la cambra secreta"

A mi m'encanta aquest llibre. De la saga de Harry Potter és el que més em va agradar.

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

està molt bé!és el més misteriós i el que té més intriga de tots els de la saga de Harry Potter!pro per mi no es el millor de la saga.;)

Apren a veure el que estás mirant.

-Oromis Elda, (Eragon).

Un llibre fantàstic com tots els seus germans!! (encara que potser un dels que menys)

Las palabras tienen algo especial. En manos expertas, nos convierten en prisioneros. Se enredan en nuestros brazos como tela de araña y en cuanto estamos tan maravillados q no podemos movernos, nos perforan la piel, adormecen el pensamiento. Y ya dentro d

A mi em va fer una mica de por. (Era bastant petit)

Apren a veure el que estás mirant.

-Oromis Elda, (Eragon).

jo m'el vaig llegir fa molt de temps i em va encantar!(no em va fer por)EL RECOMANO!

Quan un dia vaig dir "m'espanta el viure", el ressó em va contestar "canta!".

A mi també em va encantar! El recomano a tothom. Jo estava tan enganxada que me'l vaig acavar en un tancar i obrir d'ulls!

http://plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es/

Em va encantar! Xulissísim el recoman-ho a tothom perque es un llibre molt xulo i si eu llegit el primer de Harry Potter eu de llegir aquest si o si! Us encantara!

El primer cop que el vaig llegir no hem va agradar tan peròel segon cop m'ha agradat molt!

Harry potter es muy divertido y tiene mucho misterio. Harry vuelve a Howgarts y tiene un problema con un avanpasado de Lord Voldemort este año es el nuevo capitán de Quidditch.

Lo que mas me gusta es cuando le regalan una capa de invisibilidad,se cuela a la biblioteca prohibida, se va y se encuentra a un espejo mágico que le vuelve loco.

 

Robert

Hola Robert! Moltes gràcies pel teu comentari! cheeky Haig de confessar que el tros de la biblioteca prohibida i la capa d'invisibilitat és el meu preferit! M'encantaria tenir-ne una, de capa màgica! laugh

Has llegit més llibres de Harry Potter? Si t'agrada, t'animo a que visitis la secció dedicada en exclusiva a la saga... hi ha debats de tota mena sobre aquest mag! Aquí: http://www.quellegeixes.cat/lectura-colectiva/harry-potter-dojo