El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Harry Potter i el pres d'Azkaban

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.3/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Després de dotze llarguíssims anys de captiveri dins la inexpugnable fortalesa d'Azkaban, un mal dia l'infame Sirius Black s'escapa de la presó. Condemnat per haver motrt tretze perones mitjaçant un malefici, el fugitiu està cridat a ser l'hereu de Voldemort, el Senyor de les forces del mal. Sirius desapareix per sorpresa, deixant poques pistes rere seu. Harry Potter no les té totes, ni tan sols se sent protegit entre els murs de l'escola on estudia envoltat pels seus amics. Per si tot això fos poc, sembla que un d'ells està disposat a trair-lo.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Harry Potter i el pres d'Azkaban"

a mi em va agradar moltissim aquest llibre i és el millor que he llegit fins ara.

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

Jo el recomano! És genial! També recomano tots els altres llibres i les pelis!

Quan un dia vaig dir "m'espanta el viure", el ressó em va contestar "canta!".

M'ha encantat aquest llibre es una passada igual que tots els altres de harry Potter que he llegit, és molt bo i emocionant, el recomanaria a tothom !!!!!!

Molt molt i molt bo! També n'he vist la pel·lícula!

"...Quan es fixen tant en mi, primer em poso esquerpa, després trista i al final acabo girant el meu cor, amb el cantó dolent cap a fora i el bo cap a dins, buscant sempre la manera de ser com de veritat m'agradaria ser i com podria ser,...si no hi hagués

Aquest llibre de la saga diu molt de la infància den James Potter (pare d'en Harry) i per fi en Harry Potter tindrà algú en qui podra confiar de veritat!!!