El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Harry Potter i el calze de foc

Autor/s: 
Editorial: 
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.8/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Després de passar l'estiu a casa dels seus tiets i assistir amb els seus amics, el Ron i l'Hermione, a la final del Mundial de Quidditch, Harry Potter torna a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer-hi el quart curs. Però abans han succeït alguns fets estranys, com l'aparició de la marca de les forces del mal després de la final mundial i, sobretot, el fet que al Harry li torna a fer mal la cicatriu que té al front en forma de llamp, cosa que només li passa quan Voldemort és a prop.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Harry Potter i el calze de foc"

Està bastant bé!

Caminante son tus huellas
El camino nada más;
caminante no hay camino
se hace camino al andar.

És tot increïble: l'impostor de l'Ull Murri, el torneig dels tres bruixots (en aquell cas quatre) i el cementiri final... El recomano! =*]

És un comença realemnt la foscor de la saga i on es fa més difícil, més imprevisible. Canvia completament tot, el quart llibre, és el principi del final.

a mi m'encanta. m'he l'acabo de llegir i és genial. l'únic que passa és que abans havia vist la película i ja sabia el que passava. això va treure una mica l'emoció del llibre.m'encanta la saga de HP

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

XULISIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM EL MILLOR LLIBRE D LA HISTORIAAAAAA

-¿Tú quieres ser amada, Sansa?
-Todo el mundo quiere ser amado.
-Por lo que veo el florecimiento no te ha hecho más avispada. Permíteme que comparta contigo un poco de sabiduría femenina. El amor es un veneno. Un veneno dulce, sí, pero un veneno que mata.

Sí, està super bé (encara que no és el que més m'agrada de la saga). HARRY POTTER FOREVER!

http://bloghogwarts.com/
Serà famós, serà un mite. No m'estranyaria gens que el dia d'avui es conegués en el futur com el dia de Harry Potter. S'escriuran llibres sencers sobre el Harry, tots els nens del nostre món sabran qui és!

es un llibre genial!a mi em va agradar molt!

Apren a veure el que estás mirant.

-Oromis Elda, (Eragon).

M'encanta Harry Potter! Doncs aquest llibre no és el que més m'ha agradat, però és igualment super bo.

Las palabras tienen algo especial. En manos expertas, nos convierten en prisioneros. Se enredan en nuestros brazos como tela de araña y en cuanto estamos tan maravillados q no podemos movernos, nos perforan la piel, adormecen el pensamiento. Y ya dentro d

jo el recomano com tots els altres de Harry Potter!!!!

Quan un dia vaig dir "m'espanta el viure", el ressó em va contestar "canta!".

Per mi és el millor llibre de tots.

"El amor es cosa de dos, y  yo ya tengo a mi dos"

T'estimopríncepverd03*

Per mi, aquest llibre ha estat on hi ha hagut més acció, i això, fa que sigui el llibre que més m'ha agradat. El recomano a qualsevol persona amb ganes de llegir.

Els llibres de Harry Potter són dels millors que he llegit mai, però aquest en particular és el que menys m'ha agradat, se m'ha fet repetitiu (però m'ha agradat eh!)

m'ha agradat molt i m'ha enganxat
la saga de harry potter m'agrada molt

Com ja deia algú, a partir d'aquest llibre les aventures del Harry Potter es fan més fosques; a partir d'ara s'espera un lector més madur, però alhora els llibres perden una certa frescor.

Amb aquest llibre tenim aventura assegurada gràcies a les tres proves del concurs, però més enllà de les proves, no passa gaire cosa més. Tot i així, t'ho passes molt bé llegint-lo.