El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Guies Insight: Londres i Paris

Autor/s: 
Editorial: 
Cossetània
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Sou ànimes viatgeres? Tenim una gran sorpresa per vosaltres!

Les Guies Insight que ens apropen els nostres amics de Cossetània Edicions ens donen les bases per organitzar un viatge als destins que ens proposen però allunyant-nos dels clixés turístics on tothom visita el mateix i es perden l’encant de la veritable essència del nou indret a descobrir.

En aquest text us parlarem una mica de les que hem tingut entre mans, com és el cas de Explora París i Explora Londres en que lògicament ens proposen dins les 20 millors rutes a seguir els museus més destacats, els monuments més emblemàtics, els parcs més espectaculars i simbòlics i els barris històrics.

Potser això està molt bé per un primer viatge però a més ens proposen petites sortides per descobrir la gastronomia local, els mercats, on podem comprar, on escoltar música, les parades obligatòries i curiositats que ens duran a descobrir la ciutat amb una òptica molt diferent.

Potser és una guia ideal per un segon viatge a una ciutat que ja has gaudit i vols aprofundir-hi o bé una guia ideal per els últims dies de viatge en que ja no saps cap a on tirar i acabes preguntant a la recepció de l’hotel.

Viatjar no és només conèixer allò de la ciutat més representatiu sinó establir contacte amb el teixit social, prendre un bon cafè, fer-te passar per un habitant més, oblidar per una estona la càmera de fotos i portar cap a casa compres que fugin dels típics subvenir.

No us ve de gust fer la maleta i descobrir una nova ciutat?

A més els destins són propers i podem trobar bitllets econòmics i a la pròpia guia ens ajuden amb els mapes i els transports per economitzar en els trajectes un cop aterrem.

Què, ens escapem uns dies? @PetitaLlibreria

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Guies Insight: Londres i Paris" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!