El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Girl online. De gira

Autor/s: 
Editorial: 
fanbooks
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
ISBN: 978-84-16297-63-4
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Penny té la maleta feta. Quan en Noah convida la Penny a anar de gira amb ell per Europa, la Penny es mor de ganes que arribi el moment d’estar amb ell. Però entre que en Noah està superenfeinat, que els membres del seu grup no estan precisament entusiasmats de tenir-la allí i els missatges amenaçadors que rep d’uns fans gelosos, la Penny es pregunta si està feta per anar de gira.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Tenir xicot/a quan ets adolescent és de les coses més emocionants que et poden passar, i també de les més estressants i depriments quan la cosa no funciona. A la segona part de Girl online la Penny va de gira amb el grup d'en Noah i viu de primera mà les aventures agradables (i les que no ho són tant) d'estar constantment envoltada de gent famosa. D'adults fem ganyotes en recordar-nos com havíem estat d'adolescents, però si fóssim sincers amb nosaltres mateixos, trobaríem una part, per petita que fos, que s'assembla a la Penny.

En aquesta segona part m'ha agradat poder recórrer algunes ciutats d'Europa a preu súper econòmic (el del llibre). Vaig descobrir que tot i haver estat a París, no sabia que hi tenien un pont ple de cadenats que fa poc van haver de treure perquè els cadenats en qüestió l'estaven enfonsant.

També em va agradar el dilema que se li presenta a la Penny a l'hora d'escollir sobre el seu futur: xicot o seguir els propis somnis? Al llarg de la vida més dones de les que ho voldrien es troben davant d'aquesta bifurcació emocional i trobo important que a les noies joves se'ls doni l'oportuntiat de dedicar-hi uns instants "literaris" per pensar-hi.

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Girl online. De gira" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!