El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Ghostman

Autor/s: 
Editorial: 
Empúries
Traductor: 
Carles Andreu
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Altres dades: 
Isbn 978-84-9787-821-0
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Quan l’atracament a un casino d’Atlantic City acaba amb un fracàs rotund, l’home que l’ha planejat es veu empès a demanar un favor a algú que es fa dir Jack. Molt poques persones saben que aquest home existeix, algunes creuen que ha mort, i ningú no coneix la seva vertadera identitat.

En qüestió d’hores, un jet privat trasllada en Jack de Seattle a Nova Jersey, on s’ha d’enfrontar a un merder fabulós: un atracador mort a l’aparcament, un altre que ha fugit i 1,2 milions de dòlars en bitllets nous, que qui sap on paren. Però a l’aeroport, molta gent l’espera: l’FBI i altres parts interessades, encara més perilloses. Per sortir-se’n, només té quaranta-vuit hores abans que els diners, robats dos cops, explotin literalment pels aires, fent volar les ambicions que s’amaguen rere el robatori. I enmig de tot aquest caos, en Jack rememora l’atracament espifiat de Kuala Lumpur, comès cinc anys abans, que ha acabat conduint-lo a aquest nou encàrrec tan poc grat. 

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

En aquesta novel·la trobem dues línies argumentals, una actual i l’altra de cincs anys abans, la qual representa la raó per la qual el protagonista es troba immers en l’actual, en realitat es pot dir que hi ha dues històries (cops) o novel·les en una, les quals es van alternant en la narració, molt àgil, molta acció, ritme trepidant, un protagonista (espectre) setciències... i tot un repertori de coneixements criminals, tant tecnològics com de procediments i preparació dels cops, quasi com una típica pel·lícula nord-americana.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Ghostman" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!