El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Frau al descobert

Editorial: 
Labutxaca
Traductor: 
Esther Roig
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2018
Altres dades: 
Isbn 978-84-17031-57-2. Títol original: The melody lingers on (2015)
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

La Lane Harmon és mare d’una nena de cinc anys i l’única ajudant d’una decoradora d’interiors. La seva rutina consisteix a visitar les cases dels veïns adinerats. Un bon dia li encarreguen la redecoració d’una casa que pertany a la dona d’un financer, Parker Bennett, desaparegut misteriosament fa dos anys, justament quan s’acabava de revelar que faltaven uns quants milions del seu compte.

Sobre el financer recauen greus sospites de frau i estafa. Tant el govern federal com els seus clients volen rastrejar els diners i esbrinar si és viu o mort. La seva dona i el seu fill, però, estan convençuts de la seva innocència. I ells sí que estan disposats a tot per descobrir la veritat. A mesura que la Lane s’apropa a la família i se sent atreta pel fill, s’adona que aquesta vegada no es tracta d’una feina més.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la de suspens suau, que camina entre intriga i amor, ens mostra els sentiments, sofriment, intrigues... de diferents personatges afectats, involucrats, implicats o relacionats amb el desfalc o el seu principal sospitós. Narrada de forma àgil, sense floritures, senzilla, mantenint constantment, al seu llarg, un aire de misteri ple d’indicis i d’incerteses, amb continus girs, t’atrapa l’atenció sense obsessió. Fàcil de ventilar.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Frau al descobert" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!