El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Fantasma

Autor/s: 
Editorial: 
Orciny Press
Traductor: 
Hugo Camacho
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Pròleg de Tamara Romero
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Fantasma s'obre amb l'aparició del cadàver de Sarah, morta en estranyes circumstàncies. Aquesta misteriosa dona et parla directament perquè tu (sí, tu, qui està llegint això) ets un protagonista més de la història. Et ficaràs en la pell d'un aspirant a estel del rock, i de les teves decisions dependrà que arribis a un final de pel·lícula o que t'hagis d'agenollar per aconseguir respostes. Però no estaràs sola en aquest oníric viatge, perquè també és la història de Simon, un periodista que està enamorat de la víctima i vol saber què ha passat; i, per descomptat, la de Sarah, de la qual no saps molt bé si ha mort o no, ja que la mort serà el menor dels teus problemes.

Concebuda com una novel·la de l'estil «Tria la teva pròpia aventura» a la qual se li han extirpat les opcions del tipus «si tries això, pansa a la pàgina 27», Fantasma és una experiència lectora caleidoscòpica que no s'oblida fàcilment. Bahr ens portarà per un Los Angeles ple de cruïlles de les quals provarem totes i cadascuna de les seves ramificacions. El terror s'entreteixeix amb el noir en un laberint que pren les atmosferes del Mulholland  Drive de David Lynch o les alteracions espi-temporals de l'Escorxador cinc de Kurt Vonnegut i que no està exempt de cert sentit de l'humor.

A més d'escriptora, Laura Lee Bahr és una premiada actriu, guionista i directora de cinema independent. Els seus relats han aparegut en diverses antologies com In Heaven Everything is Fini, Demons o Psychos, guanyadora del premi Bram Stoker a la millor antologia. Fantasma és la seva primera novel·la. 

Guanyadora del premi Wonderland a la millor novel·la de bizarro en 2011.


 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

No és una novel·la a l'ús. Cal acostar-se amb els ulls i la ment oberta. Però acabaràs somrien, sorprenen-t'he i disfrutant del llibre. En algun moment pensaràs que res no té sentit, però tot té la seva "lògica" o no.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Fantasma" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!