El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Entre cielo y tierra

Editorial: 
Salamandra
Traductor: 
Enrique Bernárdez Sanchís
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La gent,els pobles, la pesca i la vida en una zona remota i aillada d'Islandia a principis del segle XX. Una vida díficil i dramàtica en que els pescadors sovint moren al mar i el paisatge, feréstec i gelat la major part de l'any, dificulta les comunicacions entre pobles. En aquest ambient aillat les relacions humanes amb les seves complicitats i desavinences, la seva generositat i el seu egoisme, esdevenen el més important de la vida.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Meravellosa descripció dels paissatges,la gent i l'esforç per sobreviure en una prosa poetica que enganxa sense necessitat de girs argumentals. Sorprèn un llibre de descripcions i pensaments que d'entrada sembla que podria ser dificil però que no pots deixar perque el llenguatge t'atrapa. El meu reconeixement a la feina del traductor que ha sabut mantenir l'efecte captivant del llenguatge. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Entre cielo y tierra"

Comparteixo el comentari anterior del llibre. Per a mi les dues coses que més m'han agradat han estat el llenguatge poètic i, m'atreveria a dir, filosòfic de la novel·la. Cada frase és una imatge poètica i una profunda reflexió sobre les veritats de la vida. També estic totalment d'acord en ressaltar l'esplèndia traducció d'Enrique Bernárdez Sanchís

Salutacions!

Margalida